Bloggintresserade

onsdag 23 juni 2010

TävlingJag tänker starta en blogg och sälja mina underbara garner från Indien som spinns i hemmen av ett kvinnokollektiv och ofta av återvunnet spill efter vävning av Saris.
Hjälp mig att hitta ett fyndigt namn. Den som ger mig namnet jag tror på får 2 hg återvunnet sarigarn enligt bild men jag har också planer på att ge ett extrapris det berättar jag om senare. Lämna ett förslag genom kommentarer nedan och länka mig gärna på din blogg det ger en extravinst om du vinner. Jag vill ha ditt förslag senast 30 juni.

4 kommentarer:

Sunna sa...

vilken utmaning, svårt, kanske recycel yarn (felstavat?)Indian yarn eller kanske, det vackraste,Det här är inte min starka sida tyvärr jag får fundera lite till

Pixi sa...

Bharat lr Hindustan som betuder båda Hinduernas land..kanske det kan vara nåt! Länkar med bild o hoppas på tur,det ser himmelens läckert ut så här kommer ett förslag till!Himalaya"..hehe..väskan var oxå underbar!!=)

Fiff sa...

Oj, så svårt! Sarindi kanske? En blandning a sari och hindi. Det passar med nåt "tjusigt" namn, till ett så tjusigt garn! Eller indian dream. Spännande garn, det vill man gärna lägga vantarna på!

Kerstin sa...

Detta var inte lätt.Men efter lite klurande så kanske
Bollywodd yarn.Super snyggt garn lycka till med butiksprojektet