Bloggintresserade

måndag 25 oktober 2010

Slöjdträff i Delsbo
<


I en underbar lokal i Stömne hade vi vår andra slöjdträff och hämtade inspiration från varandra det stickades virkades ocg knöts fransar även barnen hade pyssel för sig. Tack Ingrid för ett bra initiativ.

Glöm inte min tävling i föregående inlägg pågår till den 31 okt

4 kommentarer:

Rosenvante sa...

Så glad man blir när man ser barnen vara med o pyssla

Monkan sa...

Slöjdträff låter inspirerande och kul att det fanns pyssel för barnen också.

Jo det var min mössa i det här inlägget jag tänkte på, den helbruna. Efter ett mönster från Järbo (fast jag använde ett annat garn), och som vållade mig lite problem eftersom det var mitt första projekt, som "hur var det nu man la upp maskor..." och "hoppsan det skulle ha varit rundsticka, bara att repa upp och börja om...". Det var dina mössor i inläggen den 4 och 13 oktober som jag tyckte liknade.

Farligt det här att kika i en ny blogg, så mycket att titta på :) Inte bara stickat utan lite oväntat också, Hassela! Där var jag många somrar när jag var barn, min kompis farmor hade en stuga där och hon bodde där i stort sett hela året utom på vintern tror jag.

HandMade sa...

Vad mysigt det ser ut! Ursäkta att jag inte har svarat på din kommentar om mina stickarkörer förrän nu. Jag har funderat lite på att sälja dem men jag är lite dålig på att sätta ett pris på saker jag gör. Kan jag återkomma?

HandMade sa...

Det låter kul! Har du något förslag? Du kan maila mig på pysselochknap@gmail.com