Bloggintresserade

tisdag 7 juni 2011

En tävling tillbehöver jag för att bli pigg

2 vinster av 2-trådigt ullgarn sektionsfärgat i regnbågsfärger
blir underbara sjalar

båda nystanen innehåller samma färgrapporter

ingen lottning idag den vinner som jag tycker ger den bästa motiveringen så lycka till med kommentarerna

Tävlingen pågår tom 14 juni

13 kommentarer:

Maritas Maskor sa...

Oj vilket vackert garn! Och vilken färg!

Garnet ser ut som solen en varm sommardag! Av det skulle jag sticka en stor härlig sjal som skulle värma mig när vintern kommer och påminna om att solen och värmen kommer åter"

Många hälsningar Marita

Anelma handarbetar sa...

Garnet lyser som den varma solen som har värmt oss idag. Blir extra glad av den fina färgen.
Ha de gott. Kram Birgit

Cecilia sa...

Jag fick just idag en idé till en sjal och jag har ju packat ned alla mina garner... Dessutom tror jag att vilket som av färgställningarna skulle vara helt perfekt! (Inte så poetisk motivering...)

Fiff sa...

Här kommer min egoistiska motivering: jag har fokuserat på marknaden (som var igår) i fler veckor, kanske nån månad. Så jag har inte gjort något alls till mig själv. Nu när den är över så behöver jag lite lust och inspiration att göra nåt till mig själv! Och jag har virkat så många sjalar till andra, så nu är det min tur :-)
Kram

4U2! sa...

Härliga färger. Kan se mig själv en solig snöig vinterdag med solen även i form av ben- och pulvärmare i det fina garnet!

Sunna sa...

Min motivering är helt enkelt att det var så himla läckert garn att jag gärna vill ha det

Mikaela sa...

Min motivering är den att jag skulle behöva nåt som piggar upp nu när allergin har slagit till med en sån kraft så jag inte har nån ork i hela kroppen :( Jättefina färger på garnet, vore trevligt med en sjal i så glada färger de tider på året när vi inte kan njuta som nu...

Mormor S sa...

Jättevackert garn.
Jag vill gärna vara med och tävla om det vackra garnet.
Jag har mycket garn men det här garnet har jag missat så jag måste bara vinna.
Hälsningar Siv

Mormor S sa...

Jättevackert garn.
Jag vill gärna vara med och tävla om det vackra garnet.
Jag har mycket garn men det här garnet har jag missat så jag måste bara vinna.
Hälsningar Siv

j´shörnan sa...

hej garnet skulle passa aldelles underbart till min 5 åriga dotter när hon såg bilden sa hon snälla mamma kan du köpa garnet och sticka benvärmere till mig till vinter och jag sa jag kan försöka vinna garnet men lovar inget om inte vivinner skulle jag vilja veta var kan man hitta detta fina garnet kram maria

tilda sa...

Ja det här blev svårt! Alla mina åsikter om garnet och varför just jag skall vinna finns redan i tidigare kommentarer! Det är så läckra färger!!!! Min bästa motivering att få ett nystan är att jag VILL HA( och stampar bestämt med foten)H. Tilda

Mitt CL sa...

Maskrosblad med gyllengula blommor i lysande röd/orange solnedgång vill jag minnas under mörka, kalla vinterdagar när jag springer mellan "mina" pensionärer, och förhoppningsvis kan lysa upp deras tillvaro en kort stund, när jag har solskensminnet i blicken.
KRAM

Britt sa...

Tänk på sommaren och njut av det vackra som vi får vara med om.Ta hand om dig själv och andra,ta vara på all din tid, sticka gärna när du känner för det. Detta vackra garn kan säkert bli en fin vinterstickning, något att glädjas åt då det blåser kallt omkring oss.
Kram