Bloggintresserade

måndag 17 augusti 2009

Jag har hamnat i ett vantstim


Alla vantar stickade i norskt safirgarn 100% ull

6 kommentarer:

Stickat o Sånt av CL sa...

Men alltså vadå. Har du en maskin i fingrarna? Hur hinner du med dig egentligen? Vantarna är ju jättesnygga och väldigt snyggt stickade.
Jag kom inte heller på marknaden. Var ju på dragracing på lördagen sen var jag rätt trött när det var söndag. Ville hinna med att städa undan lite och laga mat till frysen att ha under veckan när jag jobbar. Så jag hinner njuta av att känna stickorna i min hand på kvällen en stund.
Kändes väldigt bra på intervjuen idag. Skulle vara skönt med en ny plats där jag jobbar mer när jag jobbar men är mer ledig. Jag börjar i så fall 9 på morgonen och jobbar till 9 morgonen dagen efter, vilket blir 7 dygn i månaden.
Ha de gott i ruskvädret och kram/Cristina

Margits sa...

Jag håller fortfarande tummarna och hoppas att du får jobbet. Tack för berömmet.

Mormors bod sa...

Vantstim var ordet sa Bull. Jag tycker du ska bli kvar i det, för de är såååå fiiiina!!! Hoppas du får sålt många av dem också så det sprider sig att i Hälsingland (eller är jag ute och seglar bland landskapen nu) finns Sveriges bästa vantstickerska.

Margits sa...

Det stämmer jag finns i Hälsingland om du menar mig

Stickat o Sånt av CL sa...

Hej.
Jag läste någonstans om det där puzzlet men det har fallit ur skallen ända tills jag läste ditt inlägg. Bör nog skaffat ett sånt. Sonen gillar inte att jag lånar hans överkast. Vilket jag sytt av gamla jeans som varit trasiga eller folk vuxit ur.
Tack för tummarna *L*. Jag väntar med spänd förväntan.
Ha det/Cristina

Margits sa...

Jag såg att det var ett värdefullt överkast var rädd om det jag håller tummarna fortfarande kram Margita