Bloggintresserade

torsdag 6 augusti 2009

Loppisfyyyyynd


Tänk er mina tovade hattar och stickade luvor o mössor på dessa huvuden

5 kommentarer:

Stickat o Sånt av CL sa...

Hmm, finns det sådana huvuden på loppisar runt dian hemtrakter? Underbara frisyrer, runt 70-talet kanske?. Jättehärliga.
Ha en fortsatt bra dag/ Cristina

Stickat o Sånt av CL sa...

Skriver en gång till då *L*. Tack så mycket.
Provade livsmedelsfärg från panduro, men helt ärligt så trivs jag bättre med karamellfärger från vanliga livsmedelsbutiken. Där finns rött, gult, grönt och blått. Svampar in t ex rött och blått där jag tänkt ha "rena" färger, sedan svampar jag ihop skarvarna tills det känns "lagom" nyans av lila. Kul sätt att leka med färger och garn.

Anonym sa...

Blir garanterat jättebra, tror jag. Det är ju så himla svårt att skylta eller fotografera textilt hantverk så att det inte bara ser platt och trist ut. Grattis till dig som gjorde ett så unikt fynd.

Margits sa...

Ja och jag betalade bara 150 kr för alla råkade vara där när hon packade upp dem hon hade använd dem när hon lärde sig till frisör. Det finns ett jättestort Loppis i Bjuråker endast 3 mil från mig men för Marie är det för långt men inte för dig Cristina det är öppet varje dag utom söndag mellan 10.00 - 18.00.

Stickat o Sånt av CL sa...

Lär nog måsta göra en stökresa neröver. Men får vänta till september när augusti är fullbokat. Antingen har jag jobbhelg eller så är det dragracing eller bilshow. Vill ju hinna med underbara Anders också *L*. Men tusen tack för tipset.

Ha det gott